sábado, 9 de octubre de 2010

9 d'Octubre: el dia de la Nostra Terra

Hui és el dia de la Nostra Terra, el dia del País Valencià. Una terra històricament d'esquerres i progressista que, des de fa massa anys, està en mans de la dreta més retrògrada i caciquil que podem trobar a Europa.
Es la dreta que demana llibertat en l'economia per a que el més rics siguen més rics i els més pobres més pobres mentres que, en les costums i en allò social demana normes i control (cóm hem de parlar, amb quí hem de viure i estimar...)

Ojalà al 2011 aquesta Gran Terra recupere el sentit democràtic que Canal Nueve ha atrofiat per a tornar a la senda del progrès que tanta falta fa a aquest País. Una terra líder en fracàs escolar, líder en destrucció d'empleament, líder en alumnat a barracons, líder en deuda pública... i tot això a pessar de ser una de les terres que més diners ha generat en els temps de bonança. Ón estàn eixos diners? Ningú ho sabrà mai.PROGRESSISME: una cançò de la terra per a l'esquerra

Una cançò de la terra per a l'esquerra que continua emocionan als meus sentits. Cantar-la és genial. Gaudiu-la.
I ha gent que veu en aquestos símbols un atac al seu regne de taifes de corrupció i en diguen radical separatiste: El Partit Popular, el partit del centralisme més absolut, el de la defensa del "espanyol", el del patriotisme i la bandera, al País Valencià es puja al tren de la hipocresia i la gracieta defensant una llengua de laboratori que estàn intervenin políticament.
Massa anys de governs conservador en aquesta terra estàn tenin greus conseqüències. Per aquesta raò des d'aquest blog intentarem ficar llum on hi ha foscor. La llengua està sent una de les més afectares per les "BARBERITATS" del Partit Popular. El PP. de valencià està més preocupat d'intentar diferenciar el valencià del català que està arrivan a destroçar una llengua tant important com la nostra.
Ni Camps ni Rita es preocupen per ella, ni Camps ni Rita la saben parlar, ni Camps ni Rita son filòlegs, però ells sols pensen en treure vots fàcils fomentant la confrontació entre Catalunya i les terres valencianes.
Ací no es tracta de subordinació ni de menyspreus, ací es tracta del que diuen les persones expertes i la raò.
La televisió pública catalana a un dels seus programes ho expressa de forma còmica i genial. A Canal 9 mai podrem vore açò mentres governe la dreta manipuladora.
I es que junts, amb els matisos a l'hora de parlar, amb els diferents mots, amb les cosmovisions peculiars... guanyem tots i totes. CATALÀ = VALENCIÀ, VALENCIÀ = CATALÀ.
|
P.D. Gracies David per el teu article...
A.V.G.

No hay comentarios:

Publicar un comentario